Parturi-Kampaamosi Turussa

Uudista hiustyylisi Kauneuskeskus Plazassa

Kauneuskeskuksestamme saat laadukkaita parturi- ja kampaamopalveluita. Iloiset ja osaavat kampaajamme suunnittelevat sekä toteuttavat toiveidesi mukaiset värjäykset, leikkaukset ja kampaukset. Tarvittaessa ammattilaisemme auttavat löytämään hiustyylin, joka sopii parhaiten persoonallisuuteesi. 

Temme myös kauniit hiustenpidennykset, jotka ovat suosittu vaihtoehto uuden hiustyylin hankkimiseksi. Toteutamme sekä hiusten tuuhennuksia että kokopidennyksiä. Helläväraisilla ja kestävillä pidennyksillä saat käden käänteessä näyttävät hiukset - tiedustele itsellesi sopivinta vaihtoehtoa.

Myös erilaiset kiharakäsittelyt ja tyvikohotukset kuuluvat palveluihimme. Kuohkeilla kiharoilla tai tyvikohotuksella hiuksiin saadaan ilmavuutta ja ryhtiä, käsittelyt tekevät hiuksista myös helppohoitoisemmat. 

Käytämme liikkeessämme vain laadukkaita ja tunnettuja ammattituotteita hiustesi hyvinvoinnin parhaaksi. Jatkuva henkilökunnan kouluttaminen ja muotivirtausten seuraaminen takaavat aina onnistuneen sekä trendikkään lopputuloksen.

Saatavilla on nyt myös Gold Metamorphic Salon System- hoito. Gold~ hoito suojaa hiuksia vaurioitumiselta vaalennuksen, raidoituksen ja värjäyksen aikana. Kolmivaiheisen järjestelmänsä ansiosta se minimoi hiusten vaurioitumista jopa 94%. Gold Metamorphic  sopii kaikille hiustyypeille ja tuloksena on paremman ja terveemmän tuntuiset hiukset. 

Parturi-kampaajat: Kristina Pohjola ja Mirka Kullanmäki.

Varaa aikasi jo tänään!